23 Nisan 2010 Cuma

Videolar İçin Play'ı Tuşlayınız...

Lazer Epilasyon
Lazer Epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmanın en hızlı ve en güvenli yoludur. melanin pigmentleri tarafından lazer ışık dalga boyunda lazer Epilasyon emme özelliği var. lazer termal lazer ile doğrudan kıl kökü tahrip ısı içine deri zarar vermeden soğutma sistemli lazer epilasyon teknolojisi dönüştürdü.
insan sağlığı, güvenli ve etkili FDA tarafından bilimsel olarak iyi bir seçim belgelenmiştir lazer epilasyon alexandrite lazer sistemine risk olmadan da önemlidir. Ancak, lazer epilasyon cihazı iyi olsa kullanılan, onlar bu cihazlar ve Organizasyon lazer epilasyon talebi sonucu uygulama günlüğüne karar almak için kullanılan yöntemleri ile alındı. risk almak, ayrıntılı bir anket sonuçlarının tercih yapmayın göstermektedir. Sahipleri doktorlar değil, tıbbi gerçekler hakkında, cilt ve saç yapısına uygun değildir önemsemeden para kazanmak amacıyla örgüt ve lazer epilasyon yapılır. yanık izlerini kalıcı bir mahkeme uygulaması, ben lazer az sayıda yapmak
Epilasyon bile bundan sonra daha fazla oldu, o kim o son zamanlarda artmıştır şikayet. Hekimler Dolayısıyla, Sağlık Bakanlığı bunların sigara Güzellik Merkezi kapatmaya karar verdi ve. sağlık ve para, ben size gerçek sağlık kuruluşları seçmek için tavsiye ederim sadece bu soruyu seçiminde ana kriter olarak lazer epilasyon merkezi odak fena için değil. Lazer epilasyon şirketler epidermis için sitemizde, Kadıoğlu Sağlık Hizmetleri, Nişantaşı, Hititler, Bakırköy epidermis ve Bağdat caddelerinde sadece lazer epilasyon lazer epilasyon ofisleri var çünkü bir organizasyon için uygulanan tanıtımı için. (Www.epidermlazer.com).
Ne dijital cihaz, spektrofotometre, lazer epilasyon uygulaması, nedir nedir?
lazer epilasyon amacı, lazer kıl kökü tarafından doğru doz ulaştığında, tekrar kıl üretmeye muktedir olamaz, saç hücrelerinin zarar, yeni saç üretimi engellemek için. Doğru doz, saç kökü yeterince büyük dozlarda bozuk değilse Lazer ışını, yeterli doz fazla tahriş ve yanık lekeleri neden vardır olamaz. Lazer epilasyon lazer epilasyon, lazer uzmanların doz bu hassas denge, gözlerini bile insanlar ayarlayabilirsiniz zor bir iştir. Melanin deri, kan, hemoglobin, ve derinin özellikleri dijital cihazla spektrofotometre değerlendirmek ve uygun doz seçmek yansıtmak ışığa en güvenli yöntemdir. Zaman içinde her oturum öncesinde Lazer epilasyon, cilt değişiklikleri dijital spektrofotometre cihazı ve lazer epilasyon lazer dozunda takibi ile yeniden ayarlanması gerekir kullanılabilir. Lazer epilasyon seansları, şirket dijital spektrofotometre cihazı için, ister bilmek yararlıdır seçin.
bit emin Garantili, paket fiyat ve bu tür dolandırıcılık için ödeme!
sadece ticari amaçlarla görülür ciddi sağlık problemleri için sağlık garantisi değil, doktorlar genellikle lazer epilasyon örgütlerin bu uygulamalar olamaz. garanti şirkete verilen Lazer epilasyon onlar geri garantili sonuç paranızı düşünmüyordu. Ayrıca, yanık ve lekelere lazer epilasyon ile bilinçsiz tarafından uygulamalar sizin maceralar neden olabilir.

Lazer Epilasyon Cihazları farklılıkları ve avantajları nelerdir?
Alexandrite lazer: Türk insanı genellikle çok koyu cilt değil ve koyu renk saçları olan bir yapıya sahiptir, böylece epilasyon için alexandrite lazer en uygun yapıdır. bu başarının sorunun kalıcı yanıklara neden yok sağlarken Alexandrite lazer saç derin genişlik içinde folikülleri, kalıcı sonuçlar sağlar. olmayan sağlık sorunları alanında deri içine cihazdan Shot 3 inç.

NdYag Lazer: Bazı orta bronz cilt tipi için de kullanılabilir lazer epilasyon bunun dokunan derin bir izlenim lazer yüzey NdYag tanıtımı kökleri değil, böylece toplantı, kalıcı saç başarıyla kaldırıldı sayısındaki artış. NdYag lazer epilasyon lazer tedavisi çok ağrı hissetmez muhtemelen eksik. Başka bir risk bu lazer yanık ciddi ve kalıcı iz olasılığını NdYag ile mümkündür.

Işık bazlı sistemler: (IPL, mavi ışık, Fotoepilasyon vb) Bu gerçek lazer epilasyon, aydınlatma değil, sadece yoğunlaştı. Bu, derin kökleri ve kök tüyleri yerine, gücünü yok etmek gerekmez modern bir ağ, yöntem ve etki olarak kabul anlamına gelir geçicidir. Cihazın uygulama sırasında cilde temas bir sorun hijyen açısından olabilmektedir. kalıcı vücut kıllarında bu yöntemle, o kaçamıyorum.

Diode lazerler: Diyot lazerler sadece ince, zayıf saçlar başarılı, olumlu bir sonuç sakal içinde olmaktır. Kalın ve vücut kıllarında lazer epilasyon için daha derin kökleri, yüzünü sadece tavsiye edilmez, size ince ve hafif saç tercih edebilirsiniz. hijyen açısından cilt ile temasında Uygulamada, lazer epilasyon cihazı bir problem olabilir.
Radyo Frekans (RF) radyo frekans dalgaları, bir lazer değildir. Parlak, beyaz, sarı saç folikülü sınırlı nem alma tarafsız bir inceleme düşürülür, tekrar yapmak hakkına sahip değildir çok yaşlı idi.
Bazı cihazlar, RF (Radyo Frekansı) veya diyot lazer epilasyon sistemlerini de IPL olarak da birlikte kullanılır. Cumhurbaşkanı Rocky Mountain Laser Koleji, Inc sertifikalı tıbbi lazer profesör)
Lazer Epilasyon Apogee Elite Alexandrite lazer epilasyon laser cihazı her türlü göz önüne alındığında, cihaz onlar bu anlaşılabilir iyi çünkü.
Bu uygulamalar, lazer epilasyon gerektirir
Verme sürecinin olgunluk gerekli aşamaları tamamlaması bekleniyor.
4-6 seans ortalama iki ay boyunca beden parçaları, ince saç ihtiyacı için bir ay tatilinde 6-12 seans ortalama yüzme. Bu yapı, seans sayısı kişiden kişiye değişir göre yapılmış olabilir.
Haraplanan Alexandrite lazer epilasyon sistemi saç etkilenecek sonraki yıllarda üretmek için folikülleri mümkün değildir.
Tıbbi gerçekler ve lazer epilasyon etik uygulamaya göre oturumların ticari uygulama için kısa aralıklarla yapılması gerektiğini, ve sözde sonuçları garantiler ve hataları sözleri yerine getireceğiz yapılmalıdır vardır ...
Kaldırma uygulaması, ticari yaklaşımda bulunması gerektiğini lazer epilasyon düşük dozlarda etkili doz yapılmalıdır, örneğin oturum sayısını artırarak.
Elite Lazer Epilasyon sayesinde ayarlama geliştirilmiş için mekanizma
Etkili ve güvenli doz, hava soğutma ile seçilebilir ağrısız, hızlı ve konforlu epilasyon sağlanır.
Lazer epilasyon sağlığınıza zarar verebilir?
Hayır. lazer (non-iyonize) enerji iyonize olmadığından. Mutasyon hücreleri üzerinde etkisi yoktur önemlidir. lazerler kıl kullanılan tüm tiplerinde Lazer epilasyon sadece folikülleri
Lazer ışığı anajen faz (aktif faz) kıl folikülü etkilenir. Bütün kökler aynı anda aktif olması değildir. onlar aktif nedenle, telojen (pasif) kökler, uygulama gerekecektir. Kalıcı bir çözüm sadece bir kaç seans lazer epilasyon sonra ulaşılır. Kalınlık ve saç yoğunluğu her beden için ayrı oturumda mevcut belirli sayıda vermek, kişiden kişiye ve bölgeden bölgeye değişmektedir. Ortalama olarak 4-6 yeterli lazer epilasyon seansları çoğunluğu. Lazer uygulama dozları ile Epilasyon cilt tipine göre seçilir. Bu, ancak saç köklerinin etkileyecek en kısa zamanda cilde zarar değil tedavi gücüne çalışmaları tamamlanacak. zaman sonuç elde etmek için insandan insana gerekli çünkü cilt tipine Her gövde yapısı ve hormon düzeyleri, lazer epilasyon farklıdır. Sessions anajen saç (büyüme) safhasında makul bir süre içinde tekrarlanan, yakalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder